Hulp nodig? +31 (0)40 - 22 63 531

Cadeautasjes

Cadeautasjes in diverse materialen

Cadeautasjes

 
44 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 
 
44 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Prachtige cadeautasjes

Bent u op zoek naar mooie cadeautasjes om uw bonbons , snoepjes of koekjes in te verpakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit een groot aantal diverse cadeautasjes waardoor elke cadeautje er geweldig uitziet. En dat is belangrijk, want onbewust heeft de verpakking van een cadeau een aanzienlijke invloed op de waardering van het cadeau. We hebben cadeautasjes met handvat en stoffen cadeautasjes. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment cadeautasjes.

Voor elk moment een geschikt cadeautasje

U zult zien dat u in ons ruimte assortiment voor elk product en elke gelegenheid wel een geschikt cadeautasje vindt. De cadeautasjes zijn van stevig materiaal en de bonbons en andere zoetigheden worden er mooi in gepresenteerd. Met een cadeautasje kan bijvoorbeeld koffie of chocoladeproducten verpakt worden, maar ook voor nootjes en gedroogd fruit zijn dit leuke cadeautasjes. 

Bedrukte cadeautasjes

Als u uw eigen stijl wilt toevoegen aan uw cadeautasjes, dan is het altijd mogelijk om bijvoorbeeld uw logo of merknaam op het tasje te laten bedrukken. Voor alle mogelijkheden neemt u eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op.