• 62 jaar ervaring
  • Meer dan 1.500 tevreden klanten
  • Maatwerk en bedrukking logo mogelijk
  • Ruim 8.500 producten
  • 62 jaar ervaring
  • Meer dan 1.500 tevreden klanten
  • Maatwerk en bedrukking logo mogelijk
  • Ruim 8.500 producten

Het ontstaan van Kroese Exclusief, wie wij zijn en wat we doen

TOEN 1961

Gerard en Rietje Kroese

Kroese Exclusieve Verpakkingen b.v. start in 1961 in een kleine garageruimte, naast het woonhuis van mijn ouders, in Heeze. Gerard Kroese en zijn vrouw Rietje, een creatieve hand en geest, verkopen verpakkingsideeën en decoraties aan bekende relaties in de chocolademarkt. Het enthousiasme, de creativiteit en de daaruit voortkomende combinaties en concepten van Gerard en Rietje zorgen voor een enorme bedrijfsgroei en nationaal succes. Een naam vestigt zich.

NU

Vandaag de dag leid ik de onderneming, omringd door een team van creatieve en moderne mensen. In vergelijking met vroeger is ons werkterrein uitgebreid tot in Europa en zelfs daarbuiten.

De dagelijkse activiteiten bestaan tegenwoordig uit het ontwerpen, het fabriceren en het bedrukken van mooie verpakkingen van karton en transparant materiaal. We maken hiervoor gebruik van geavanceerde machines. Kroese exclusieve verpakkingen biedt een breed gamma aan exclusieve verpakkingen, gemaakt van mooie materialen voor de seizoenen pasen, moederdag, valentijn, herfst en kerst.. Onze kracht ligt in het combineren van verschillende artikelen in de juiste sfeer. De collecties staan opgesteld in de showrooms in Heeze.

CREATIVITEIT, DESIGN EN KWALITEIT IN DE WERELD VAN VERPAKKINGEN!

Kroese behoort al meer dan 63 jaar tot de·toonaangevende aanbieders/fabrikanten van luxe verpakkingen, bonbonverpakkingen, bonbondoosjes, kadoverpakkingen, decoraties, linten, corsages, zakjes, paasartikelen, kerstartikelen, transparante verpakkingen en verpakkingen op maat gemaakt.

Vandaag de dag beleveren wij de Kroese-produkten·naar meer dan 23 landen in verschillende continenten. Tot onze klanten behoren vooraanstaande bedrijven m.n. in de sector, Patisserie, Chocolaterie, Bakkerij, Hotel en Restaurant, Cosmetica, Communicatiebureau's, en Geschenken.

Maak kennis met onze produkten en vertrouw op ons als partner om samen succes te behalen!

Met vriendelijke groet,

Rogier M. Kroese