• 62 jaar ervaring
  • Meer dan 1.500 tevreden klanten
  • Maatwerk en bedrukking logo mogelijk
  • Ruim 8.500 producten
  • 62 jaar ervaring
  • Meer dan 1.500 tevreden klanten
  • Maatwerk en bedrukking logo mogelijk
  • Ruim 8.500 producten

Bonbondoosje van karton

Verpakkingen welke enkel bestaan uit karton. Het breedste gamma in bonbondoosjes wat wij te bieden hebben vindt u hier. Inzetbaar voor vele doeleinden. Als bonbondoos, cupcake doosje, geschenkverpakking, cadeauverpakking voor events of simpelweg om uw product die uitstraling te geven die het verdient. Voor 1 bonbon, 2 bonbons tot en met een kilodoos. De specialist in ballotins. Dit alles in cirka 40 kleuren.

Breedste assortiment bonbondoosjes en ballotins

Het breedste assortiment bonbondoosjes en ballotins vindt u bij ons. Kies een traditionele verpakking in uw huisstijlkleur om uw merknaam te versterken of ga juist voor één van de originele verpakkingen met transparant deksel zodat de gelukkige ontvanger direct kan zien wat voor heerlijke chocolade hij of zij cadeau heeft gekregen.

Overzicht van het assortiment

In ons gamma vindt u naast standaard ballotins ook doosjes in afwijkende vormen en vele maten. Zo bieden wij bijvoorbeeld speciale doosjes aan voor truffels of repen chocolade.  Er zijn bonbondoosjes waarin u slechts 1 bonbon mooi kunt presenteren, maar ook ballotins geschikt voor tot wel 1kg aan bonbons. Daarnaast zijn er ook diverse themaverpakkingen. Zo kunt u voorbedrukte doosjes bestellen in de thema's kerst, herfst en pasen.

Vrijwel alle bonbonverpakkingen zijn te versieren met een mooi bedrukt lint. Hiervoor hebben wij een grote collectie standaard linten, maar wij kunnen ook linten bedrukken met uw naam of logo. 

Cupcake doosjes

Onze doosjes zijn uitermate geschikt om cupcakes in te verpakken. Dus zoekt u mooie doosjes om uw prachtige cupcake-creaties in te presenteren, dan vindt u ook die bij Kroese Exclusief. Lijken de doosjes u te klein voor cupcakes? We hebben ze in vele maten, en kunnen ze desgewenst ook op maat maken. 

Ook bedrukte bonbondoosjes

U kunt alle bonbondoosjes bij ons neutraal bestellen, maar u kunt ze ook laten bedrukken met uw naam, logo of een persoonlijke tekst. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden en bespreken dit graag met u. Geef u wensen aan via het contactformulier of bel ons: 040 - 22 63 531. 

Wist u dat? 

De ballotin bestaat al sinds 1915. In dat jaar werd dit speciale bonbondoosje ontworpen door de vrouw van de bekende cholocatier Jean Neuhaus. Zij zag steeds hoe pralines door haar man in een puntzak werden gestopt en zo snel kapot gingen. Zonde van de bonbons natuurlijk. Zij bedacht daarom een handig doosje waarin bonbons of andere chocolade mooi gepresenteerd kan worden en zoals u weet is dit nog steeds de meest gebruikte chocoladeverpakking ter wereld.