Hulp nodig? +31 (0)40 - 22 63 531

Luxe bonbondoosjes

Luxe bonbondoosjes gemaakt van andere materialen. Vaak hout, metaal, stof, kunstleer, of ander hard materiaal. Deze geven een luxe uitstraling en na gebruik worden deze meestal niet weggegooid door degene die ze ontvangt.

Luxe bonbondoosjes

 
Artikelen 121 tot 180 van 180 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 
 
Artikelen 121 tot 180 van 180 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 

Ruim assortiment luxe bonbondoosjes

In ons assortiment vindt u vele luxe bonbondoosjes in allerlei maten en kleuren. Een luxe bonbondoosje maakt het mogelijk om jouw bonbon(s) extra mooi te presenteren. Leuk voor een cadeautje, maar ook gewoon voor een extra chique uitstraling. Mensen waarderen bonbons immers meer als ze mooi zijn ingepakt. Een luxe bonbondoosje helpt je met deze chique uitstraling.

Materiaal luxe bonbonverpakkingen

Luxe bonbondoosjes uit ons assortiment zijn er in vele mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een houten bonbondoosje, of een bonbonverpakking met een mooie leerlook. Maar ook voor een luxe doosje in een speciale vorm, bijvoorbeeld een hartje voor Valentijnsdag of een leuk design voor Kerst behoort tot de mogelijkheden.

Luxe bonbondoosje op maat

Ook wanneer u specifieke wensen heeft voor een luxe bonbonverpakking, dan staan wij voor u klaar. Bij bestellingen van minimaal 1.000 doosjes is het mogelijk om luxe bonbondoosjes op maat te laten maken bij ons. Ideaal wanneer u een speciale vorm in gedachten heeft. Het drukken van uw naam, logo of slogan kan bovendien altijd. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.